poza unui moment de mind-break

Breaking News

Mii de iubitori de animale din Marea Britanie cer pedeapsa exemplară pentru trecătoarea identificată ca Mary Bale, după vizionarea unui material video uploadat pe platforma Youtube care o înfăţişa pe femeie luând o pisică de pe un gard pentru a o arunca într-un tomberon.

Mary Bale trecea, luni, întâmplător sau nu, pe o stradă când a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unei scoli luând pur şi simplu pisica pentru a o arunca în tomberon. Animalul a rămas mai multe ore în gunoi, însă fapta lui Bale a fost la scurt timp dezvăluită şi sute de mii de iubitori de animale au aflat nelegiuirea cerând pedepse aspre. La momentul transmiterii acestei informatii casa Bale este păzită de poliţie, în condiţiile în care trecătoarea primeşte zilnic sute de scrisori de ameninţare.

Mai mult, iubitorii de animale au luat cu asalt si retelele de socializare, devenite cumulacru al urii, unde propun diverse pedepse pentru femeia care a aratat atata cruzime faţă de o pisică nevinovată. Printre acestea se numără sigilarea pentru 15 ore într-un container de gunoi(atât ar fi stat şi pisica aruncată de Bale), un an de închisoare, omorarea cu pietre şi tortura prin mutilare.

Va prezentam mai jos materialul video.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s